ΤΟΠΙΚΑ

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή 42χρονος Βολιώτης

δίνει-μάχη-για-να-κρατηθεί-στη-ζωή-42χρο-284626

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο

Σοβαρά τραυματίστηκε προχθές στις 19:20 ένας 42χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αγριά, κοντά στην Παιδόπολη.

Συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη στο 5ο χιλιόμετρο Βόλου – Αργαλαστής, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 42χρονος με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά, άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς, προφανώς επειδή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, εξετράπη από την πορεία της.

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν στάθηκαν κρίσιμα. Η μηχανή του τραυματία εξετράπη δεξιά σε σχέση με την πορεία που είχε και στη συνέχεια προσέκρουσε σε μεταλλικό κιγκλίδωμα. Διερχόμενοι οδηγοί απευθύνθηκαν αμέσως στο ΕΚΑΒ και ζήτησαν απεγνωσμένα βοήθεια. Ο 42χρονος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στο οδόστρωμα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε άμεσα στο Αχιλλοπούλειο, όπου ο τραυματίας εισήχθη αρχικώς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του 42χρονου χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου και στο πλαίσιο αυτό εξετάζει αν ο οδηγός φορούσε το προστατευτικό του κράνος και αν έχει άδεια οδήγησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου