ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» στον ύπνο 54χρονο Βολιώτη

η-καρδιά-πρόδωσε-στον-ύπνο-54χρονο-βολ-284646

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι

Αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και δεν έδωσε σημασία. Δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπέθεσε λοιπόν ότι ήταν από το κρύωμα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες δέκα μέρες. Ομως, έπεσε για να κοιμηθεί και δεν ξανασηκώθηκε.

Στο πένθος βυθίστηκε χθες η οικογένεια ενός 54χρονου από το Διμήνι. Ο Βασίλης Καλιακούδας έφυγε από τη ζωή, αιφνίδια και πρόωρα. Η καρδιά τον πρόδωσε ενώ ήταν στο σπίτι του και κοιμόταν. Οταν αυτό έγινε αντιληπτό γύρω στις 7 το πρωί, δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό επαγγελματία στον Βόλο. Ο 54χρονος είχε δικό του φορτηγό, έκανε μεταφορές και εξυπηρετούσε όλους τους εμπόρους του Βόλου. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία προχθές το μεσημέρι. Οι συγγενείς του είπαν να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, όμως εκείνος δεν ήθελε. Πίστευε ότι ο πόνος στο στήθος οφειλόταν στο κρύωμα που τον ταλαιπωρούσε. Το απόγευμα ήταν πράγματι καλύτερα στην υγεία του, όμως το βράδυ η καρδιά του δεν «άντεξε».

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 11.30 π. μ. από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου