ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζει το συλλαλητήριο συνταξιούχων ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών

στηρίζει-το-συλλαλητήριο-συνταξιούχ-287033

Διοργανώνεται αύριο στην πλατεία Πανεπιστημίου

Τη στήριξή του στο αυριανό συλλαλητήριο στον Βόλο των συνταξιοδοτικών οργανώσεων, στην πλατεία Πανεπιστημίου, δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Κων. Νάνος και η γενική γραμματέας Αναστασία Κοντονίνα αναφέρονται τα εξής:

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Μαγνησίας στηρίζει τo βασικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην Σύνταξη. Το δικαίωμα στην εργασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εξασφάλιση πρόνοιας για τον εργαζόμενο και την οικογένεια του, στα παραγωγικά του χρόνια, καθώς και στα συνταξιοδοτικά.

Οι εκπαιδευτικοί, αποτελούμε μέρος του εργαζόμενου λαού και θεωρούμε τους συνταξιούχους δίπλα μας, στην διεκδίκηση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας.

Υποστηρίζουμε το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιοδοτικές Οργανώσεις Μαγνησίας ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ-ΤΣΑ), ΟΑΕΕ-ΤΑΕ, ΝΑΤ, ΑΓΕΤ, το Σάββατο 30/11, στην πλατεία Πανεπιστημίου και δηλώνουμε την αλληλεγγύη στον αγώνα τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου