ΤΟΠΙΚΑ

Στήριξη του Υπουργείου στις προσπάθειες για ανάπτυξη του Λιμανιού Βόλου

στήριξη-του-υπουργείου-στις-προσπάθε-287126

Τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Βόλου επισκέφθηκε χθες Πέμπτη η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΒ ΑΕ κα Βίκυ Μήτρου, με την οποία και συζήτησαν για την αγορά του αυτοκινούμενου γερανού στο εμπορικό λιμάνι με επιδότηση από το ΠΕΠ Θεσσαλίας με τη συμβολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, για τις προοπτικές που ανοίγονται μετά τη δρομολόγηση του Υδατοδρομίου και για την ανάπτυξη – επέκταση του Αγκυροβολίου και το ρόλο που αυτό παίζει στον συνδυασμένο ιστιοπλοϊκό τουρισμό με τις Σποράδες.

Η πρόεδρος του ΟΛΒ εξέφρασε την επιθυμία της νέας διοίκησης για τον εκσυγχρονισμό του χώρου μόνιμης αγκυροβολίας σκαφών αναψυχής για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός όσο και η Γεν. Γραμματέας κα Χριστιάννα Καλογήρου εξέφρασαν στην κ. Μήτρου τη συμπαράστασή τους στις αναπτυξιακές προσπάθειες του φορέα διαχείρισης του Λιμένα και τη διάθεση αρωγής τους, ενώ η επίσκεψή τους συνέπεσε με την πρόσκληση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποβολή προτάσεων σχετικά με την Αναβάθμιση Λιμενικών Εγκαταστάσεων του ΟΛΒ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου