ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Στα κρύα του λουτρού» έμειναν χθες επιβάτες προς Βόρειες Σποράδες

στα-κρύα-του-λουτρού-έμειναν-χθες-επ-292327

Στα… «κρύα του λουτρού» έμειναν επιβάτες που θα ταξίδευαν χθες το μεσημέρι από τον Βόλο προς τις Βόρειες Σποράδες, λόγω βλάβης που υπέστη το Φλάινγκ Ντόλφιν «Ερατώ».

Οπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το ιπτάμενο δελφίνι υπέστη βλάβη στην κύρια δεξιά μηχανή και έμεινε δεμένο στο λιμάνι του Βόλου.

Το «Ερατώ» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από την Αλόννησο προς Σκόπελο, Γλώσσα, Σκιάθο. Προσεγγίζοντας την προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου και κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης παρουσιάστηκε η βλάβη.

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι και αποβίβασε τους 83 επιβάτες του, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξαναταξιδέψει για το αντίστροφο δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο να εκτελεστεί στις 3μ.μ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΕΡΑΤΩ» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Το επόμενο δρομολόγιο έμεινε ανεκτέλεστο. Από την εταιρεία που πρακτορεύει το «Ερατώ» ενημερώθηκαν επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν προς Βόρειες Σποράδες μέσω κινητών και e-mail ότι το δρομολόγιο δεν θα εκτελεστεί.

Οι επιβάτες προς Σποράδες θα προωθηθούν σήμερα στους προορισμούς τους μέσω του Express Skiathos που αναχωρεί από το λιμάνι στις οκτώ το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου