ΤΟΠΙΚΑ

Πτήσεις… Black Friday για πρώτη φορά

πτήσεις-black-friday-για-πρώτη-φορά-293840

Ειδικές τιμές από την αεροπορική εταιρεία Sky Express για Σκιάθο και άλλους προορισμούς

Σε απόλυτη σταρ του Νοεμβρίου αναδεικνύεται η ξενόφερτη Black Friday που τείνει να εξελιχθεί σε φρενίτιδα, καθώς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον εμπόρων και καταναλωτών, με τις ειδικές τιμές να επεκτείνονται, ωστόσο, και στα… αεροπορικά εισιτήρια.

Ολα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα εμπορικά καταστήματα και η αεροπορική εταιρεία Sky Express που πραγματοποιεί πτήσεις σε 32 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Σκιάθου, υιοθετεί ειδικές τιμές την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, λόγω Black Friday.

Μόνο για μία μέρα, η εταιρεία έχει προαναγγείλει ειδικές τιμές στις πτήσεις, που ξεκινούν από 9,90 ευρώ.

«Μείνε συντονισμένος για την πιο Black Friday προσφορά από τη Sky Express. Μόνον για 24 ώρες, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 9,90 ευρώ! Αγόρασε γρήγορα, πέταξε έξυπνα και βγες κερδισμένος: επωφελήσου από την προσφορά μας και πέταξε σε 32 ελληνικούς προορισμούς! Πολύ απλά, αυτό δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα» αναφέρει η σχετική ενημερωτική καμπάνια στην διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας.

H ξενόφερτη Black Friday προσφορά ισχύει για κρατήσεις θέσεων που θα γίνουν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, από τις 00:00 μέχρι τις 23:59, σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 8 Ιανουαρίου 2020 έως 31 Μαΐου 2020.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η τιμή εισιτηρίου των 9,90 ευρώ αφορά αναχωρήσεις από τα νησιά: Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία.

Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς τα παραπάνω νησιά επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι 31,54 ευρώ, ενώ για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από Αθήνα είναι 43,54 ευρώ.

Για αναχωρήσεις από: Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή εισιτηρίου είναι 21,90 ευρώ.

Για αναχωρήσεις από Σαντορίνη, Σάμο, Μυτιλήνη και Κω, η τιμή εισιτηρίου είναι 25,37ευρώ, για αναχωρήσεις από Κέρκυρα και Κεφαλονιά η τιμή εισιτηρίου είναι 24,19 ευρώ, ενώ από τα αεροδρόμια Ζακύνθου, Χανίων και Σκιάθου είναι 30, 79 ευρώ, 27 ,91 ευρώ και 28,25 ευρώ, αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου