ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Η Μελέτη Αναθεώρησης
Την ερχόμενη Τρίτη είναι η προτελευταία ημέρα που εκπνέει ο μήνας Μάιος. Μας είχαν επισημάνει από το Δήμο μέσα στο μήνα που μας αποχαιρετά την επόμενη εβδομάδα ότι θα συγκληθεί εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να ανατεθεί η Μελέτη Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου, γιατί, όπως είχε επισημανθεί, σε διαφορετική περίπτωση εγκυμονούνται κίνδυνοι να χαθούν οι πιστώσεις του ΠΕΠ Θεσσαλίας, που δεν είναι και λίγες, περίπου 600.000 ευρώ…
Α.Τ.

Ζητά διευθέτηση
Πλείστα όσα προβλήματα έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών στην περιοχή. Στην λίστα των προβλημάτων καταγράφεται η λακκούβα που έχει δημιουργηθεί στην συμβολή των οδών Θράκης και Τροίας, κοντά στην πρώτη διάβαση. Παρά την επανειλημμένη επικάλυψη με πίσσα και άμμο, δεν επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι η ορμητική κάθοδος της βροχής έφερε για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια το πρόβλημα, που ζητά άμεση διευθέτηση.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Περισσότερη προσοχή
Η παραίνεση απευθύνεται στους καθ όλα συμπαθείς οδηγούς, οι οποίοι λησμονούν να ελαττώσουν ταχύτητα όταν διέρχονται δίπλα από ανύποπτους πεζούς υπό καταρρακτώδη βροχή. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές στις “λασπωμένες στάμπες” στα ρούχα των πεζών, οι οποίοι δικαιούνται και αξίζουν την προσοχή των διερχόμενων οδηγών.
ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου