ΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη συνταξιουχικών οργανώσεων για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου

σύσκεψη-συνταξιουχικών-οργανώσεων-γ-295489

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας ΙΚΑ, Δημοσίου ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ),ΟΑΕΕ-ΤΑΕ, ΝΑΤ, ΑΓΕΤ, καλούν τα σωματεία του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, τους αγροτικούς, φοιτητικούς συλλόγους και μαζικούς φορείς της Μαγνησίας να πάρουν μέρος στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, στις 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν θέματα για οργάνωση του συλλαλητηρίου στη Λάρισα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Βόλου στις 11 π.μ. και θα συντονίσουν τη δράση τους, ώστε –όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποί τους- «να εμποδίσουν και να ανατρέψουν τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση».

Επιπλέον, σε ανακοίνωση τονίζουν: «Το ζήτημα της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους γιατί δεν είναι μόνο το δικαίωμα στην σύνταξη. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την υγεία – πρόνοια. Αφορά όλο τον εργαζόμενο λαό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου