ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο ο γ.γ. Δικαιοσύνης Π. Αλεξανδρής

στον-βόλο-ο-γ-γ-δικαιοσύνης-π-αλεξανδρ-296484

Θα έχει συναντήσεις με δικηγόρους, πρωτοδίκες, ειρηνοδίκες και δικαστικούς υπαλλήλους

Στον Βόλο θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 28 Νοεμβρίου ο γ.γ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνος Αλεξανδρής, κατόπιν πρόσκλησης του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και προκειμένου να συμμετέχει σε διήμερο συνέδριο με θέμα «Το Εργατικό Δίκαιο: Μοχλός ανάπτυξης ή οπισθοδρόμησης της ελληνικής κοινωνίας;».

Το συνέδριο, στο οποίο μεταξύ άλλων κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ΑΠΘ, πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, διοργανώνεται το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, όμως, ο κ. Αλεξανδρής αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους «υπηρέτες» της Δικαιοσύνης σε τοπικό επίπεδο.

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου ο κ. Αλεξανδρής θα συναντηθεί με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και την Παρασκευή 29 του ίδιου μήνα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους συλλόγους Πρωτοδικών, Εισαγγελέων Ειρηνοδικών, αλλά και τους δικαστικούς υπαλλήλους.

Η ατζέντα της συνάντησης δεν έχει γίνει γνωστή, δεν αποκλείεται όμως να τεθεί και ζήτημα για το δικαστικό μέγαρο στην πόλη που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου