ΤΟΠΙΚΑ

Απορρίφθηκε η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ

απορρίφθηκε-η-αγωγή-της-δευαμβ-κατά-τη-296649

Δυσμενής για τα συμφέροντα της ΔΕΥΑΜΒ είναι η απόφαση του Εφετείου Λάρισας που απέρριψε την αγωγή που κατατέθηκε από την Επιχείρηση κατά της ΕΡΓΗΛ για τις οικονομικές διεκδικήσεις της για έργο που δεν έχει εκτελέσει.

Μετά την έκδοση της απόφασης από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής το Εφετείο Λάρισας εξέδωσε την απόφασή του επί της αγωγής που είχε ασκήσει η ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ και των άδικων απαιτήσεών της. Ωστόσο το Δικαστήριο, δυστυχώς, απέρριψε την αγωγή μας, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το σκεπτικό με το οποίο προχώρησε σε αυτή την απόφαση.

Ευθύς ως ενημερωθούμε θα μελετήσουμε τα περαιτέρω βήματά μας και φυσικά θα ενημερώσουμε την κοινή γνώμη. Προς όσους σπεύσουν στον Βόλο, και που δυστυχώς δεν είναι λίγοι, να πανηγυρίσουν τη «νίκη» των εκλεκτών τους μια συμβουλή: ας το πράξουν συγκρατημένα, γιατί ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ.

Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Η κ. Πρόεδρος Εφετών που εξέδωσε την απόφαση, είναι εκείνη που έγινε διάσημη, επιβάλλοντας δεκαετή κάθειρξη στην άτυχη καθαρίστρια του Δήμου γιατί είχε αλλοιώσει το απολυτήριο… δημοτικού, προκειμένου να προσληφθεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου