ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικη κατασκήνωση στην πόλη

χριστουγεννιάτικη-κατασκήνωση-στην-296801

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με κίνητρο την αγάπη προς τα παιδιά και την επιθυμία να στηρίξει τους εργαζομένους γονείς, πρωτοπορεί και διοργανώνει την πρώτη «Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση στην πόλη».

Δύο κεφάτα και δημιουργικά τριήμερα θα περιμένουν τους μικρούς μαθητές για δημιουργική απασχόληση σε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κλίμακα. Το πρώτο τριήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2019 και το δεύτερο τριήμερο στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2020, στον φιλόξενο πολυχώρο δημιουργικής απασχόλησης «Ο μικρός Παράδεισος» του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα του κάθε τριημέρου θα περιλαμβάνει ημερήσιο εορταστικό θεματικό πρόγραμμα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, φιλαναγνωσία παραμυθιών, Θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια παιδιών και γονέων, χορό, ζαχαροπλαστική, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, προβολές ταινιών.

Επίσης, από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, θα λειτουργήσουν τμήματα τεχνολογίας, υπολογιστών – ρομποτικής, αγιογραφίας και μουσικής.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΛΥΧΝΟΣ», στο τηλέφωνο 24210-32916, στις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου