Ευρεία σύσκεψη στον Βόλο για το κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-20, 20:15:50
Ευρεία σύσκεψη στον Βόλο για το κτιριακό του Δικαστικού Μεγάρου

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα επισκέφθηκαν οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αντικείμενο συνάντησης την επίλυση του κτιριακού προβλήματος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο αίτημα των φορέων της Μαγνησίας για οριστική επίλυση του πολύχρονου προβλήματος, που να απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των λειτουργών αλλά κυρίως των πολιτών.

Επίσης ο υπουργός κατέστησε σαφές ότι πρόκειται για θαυμάσια ευκαιρία επίλυσης, καθιστώντας σαφή την βούληση της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση. Οι τρεις βουλευτές από την πλευρά τους παρουσίασαν στον υπουργό τις λύσεις που έχουν προταθεί κατά καιρούς από διάφορους τοπικούς φορείς προς την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για δημιουργία συναντίληψης στο μείζονος σημασίας ζήτημα για την πόλη, συμφωνήθηκε όπως οι βουλευτές αναλάβουν πρωτοβουλία για διεξαγωγή σύσκεψης τοπικών φορέων στην οποία θα κληθούν να λάβουν μέρος ο Δήμαρχος, η Αντιπεριφερειάρχης, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων, Εκπρόσωπος Δικαστικών λειτουργών, το ΤΕΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση καθώς και οι βουλευτές. Μία σύσκεψη η οποία στοχεύει να αποσαφηνίσει το αίτημα της πόλης σχετικά με την επίλυση του ζητήματος που κατά κοινή ομολογία αντιμετωπίζουν οι υποδομές δικαιοσύνης εδώ και πολλές δεκαετίες.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=