ΤΟΠΙΚΑ

Αρχαιρεσίες στην πανθεσσαλική Ενωση ατόμων με σκλήρυνση

αρχαιρεσίες-στην-πανθεσσαλική-ενωση-297942

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη Λάρισα

Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στον Σύλλογο Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της τετραετίας θα πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες, βάσει καταστατικού, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων για τη Δευτεροβάθμια Αρχή που είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ).

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Συλλόγου, στην οδό Γαριτσίου 15 και Επισκοπής, στη Λάρισα, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Για τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας έχουν αποσταλεί τα σχετικά έγγραφα για την δυνατότητα επιστολικής ψήφου όσων δεν μπορούν να έρθουν δια ζώσης στην έδρα του συλλόγου, όπου θα λάβουν χώρα οι εκλογές.

Τη δυνατότητα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, τόσο εκείνα που θα ψηφίσουν δια ζώσης, όσο και εκείνα που θα στείλουν την ψήφο τους με επιστολή στη διεύθυνση Γαριτσίου 15 Επισκοπής, Λάρισα Τ.Κ. 41335.Με την ψήφο τους θα λάβουν κουπόνι κλήρωσης για την κλήρωση ενός σύγχρονου scooter που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη λήξη των εκλογών. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2413 007 603 και 6946054923.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου