ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε εκδήλωση στον Βόλο

ο-γιώργος-μαυρίδης-σε-εκδήλωση-στον-βό-298093

Θα παρουσιάσει βιωματική δράση για παιδιά ενάντια στην κακοποίηση των ζώων

Στον Βόλο θα βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση για την κακοποίηση ζώων και ανθρώπων.

«Από την κακοποίηση ζώων, στην κακοποίηση των ανθρώπων και αντίστροφα» είναι το θέμα της εκδήλωσης, που θα διοργανωθεί με πρωτοβουλία και πρόταση του ειδικού συμβούλου Ψυχικής Υγείας, ψυχοθεραπευτή Αθανάσιου Κωτούλα, με τη συνεργασία της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των 16ου και 30ού Δημοτικών Σχολείων Βόλου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00 στο αμφιθέατρο των 16ου και 30ού Δημοτικών Σχολείων Βόλου, Ορφανοτροφείου 4, Βόλος, είσοδος ελεύθερη, με τη συμμετοχή του γνωστού παρουσιαστή και εθελοντή φιλοζωικών δράσεων Γ. Μαυρίδη και επιστημόνων της πόλης.

Ο κ. Μαυρίδης, καλλιτέχνης, γνωστός παρουσιαστής και εθελοντής φιλοζωικών δράσεων, έχει ετοιμάσει βιωματική δράση για παιδιά με τίτλο «Η σχέση μας με τα ζώα», με την οποία θα ανοίξει η ενημερωτική εκδήλωση, στην οποία επίσης θα μιλήσουν ο Παύλος Σταμόπουλος ιδιώτης κτηνίατρος, πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Νομού Μαγνησίας, ο Μπακαλιάνος Βασίλειος δικηγόρος, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής και ο Κωτούλας Αθανάσιος ειδικός σύμβουλος ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου