ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία για κοινή εκδήλωση εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αναπηρία

συνεργασία-για-κοινή-εκδήλωση-εορτασ-298166

Μέσω της δικτύωσης του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ με το Τμήμα Ποιότητας Ζωής, Πρόληψης και Προαγωγή Υγείας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης –Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, το οποίο ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη συνάντηση με σκοπό τη δικτύωση με την κα Αχμάτ Κατερίνα που είναι προϊσταμένη του Τμήματος Ποιότητας Ζωής, Πρόληψης και Προαγωγή Υγείας της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από σειρά συναντήσεων που είχαν προηγηθεί με στόχο την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αναπηρία που έχει οριστεί στις 3 Δεκεμβρίου. Στη συνάντηση συζητήθηκε η οργάνωση και το στήσιμο της εκδήλωσης και έγιναν επικοινωνίες, ώστε να ζητηθεί και η συμμετοχή ανθρώπων που θα ήθελαν να συμμετέχουν.

Τέλος, η ημερομηνία της εκδήλωσης ορίστηκε η Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.30, στο χώρο της δομής στην οδό Λήμνου 12 με Ελασσόνας. Η εκδήλωση θα έχει κυρίως ψυχαγωγικό περιεχόμενο και θα είναι ανοιχτή προς όλους όσους επιθυμούν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα για την Αναπηρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου