ΤΟΠΙΚΑ

Υστατη προσπάθεια εξάντλησης των ελπίδων για παραμονή της Νίκης… χωρίς γκρίνιες

υστατη-προσπάθεια-εξάντλησης-των-ελπ-851206

Τις οποίες μαθηματικές ελπίδες έχει για παραμονή στην κατηγορία θα παίξει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές η Νίκη, η οποία μετά την ήττα στην Καλλιθέα θεωρούνταν τελειωμένη αλλά η επιτυχία επί του Χαϊδαρίου προχθές, μαζί με συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων ανανέωσε τις ελπίδες για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον προπονητή Σταύρο Διαμαντόπουλο, που διαρκώς τονίζει πως η ψυχή και το πάθος των παικτών μπορούν να καταφέρουν… τα ακατόρθωτα…
Προχθές η Νίκη πέτυχε μια σημαντική νίκη αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο, κάνοντας τους πολλούς από τους λίγους φιλάθλους που συνεχίζουν να είναι πιστοί να αναρωτιούνται για το τι έφταιξε και η ομάδα να είναι στη ζώνη του υποβιβασμού δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
«Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι παίκτες μου έδειξαν ότι κακώς βρίσκονται σε αυτή την θέση και δεν έχουν καμία ευθύνη για αυτό. Σε κάθε ματς δίνουν την δική τους μάχη. Η Νίκη πρέπει να προσεχτεί πιο πολύ όμως στην οργάνωση. Και να μην είμαστε καλοί μόνο όταν κερδίζουμε και κακοί όταν χάνουμε…» τόνισε ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος
Η νίκη πάντως αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι κυανόλευκοι, δεν εκτιμήθηκε απ’ όλους και μετά το προχθεσινό ματς σημειώθηκε επεισόδιο με μεμονωμένους οπαδούς που τα έβαλαν με κάποιους παίκτες την ώρα που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια επιρρίπτοντας ευθύνες για την όλη φετινή πορεία.
Η Νίκη πάντως στις 2 αγωνιστικές που απομένουν επιδιώκει καταρχήν μόνο νίκες αλλά και στραβοπατήματα των άλλων ομάδων, ενώ πάνω απ όλα θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο μια όχι καλή χρονιά, κυρίως για τον κόσμο της, κάνοντας πάντως από τώρα προγραμματισμό για ένα καλύτερο αύριο, ενώ ο προπονητής πιέζει για πληρωμές των παικτών.
Στην ύστατη προσπάθεια που κάνει η Νίκη το ζητούμενο είναι να να μην υπάρχει γκρίνια αλλά να υπάρχει πίστη και να έχουν ξεχασθεί όλες οι προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες, είτε προέρχονταν από αδικίες είτε από ατυχίες κυρίως στην έδρα, όπου χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί που μέτρησαν διπλοί, καθώς ωφέλησαν άλλες ομάδες…
Στην μάχη της ύστατης προσπάθειας παραμονής θετικό για τη Νίκη που έχει 32 βαθμούς μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι την Κυριακή η αντίπαλός της Καλαμάτα είναι αδιάφορη καθώς έχει σωθεί, ενώ στο φινάλε θα περιμένει τη Βέροια που είναι κοντά στην άνοδο.
Ο Εθν. Αστέρας έχει 37 β. και υποδέχεται Μεσσηνιακό και Προοδευτική, ο Πανσερραϊκός με 35 β. παίζει στην Κομοτηνή με Πανθρακικό και στο φινάλε υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πέρα από το ματς της Κυριακής και τη συνέχεια, στη Νίκη γίνεται συζήτηση για προγραμματισμό και ξεκαθάρισμα.
Ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση να παραμείνει και τη νέα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που το θέλουν και άλλοι.
Πέρα από το θέμα προπονητή την ΠΑΕ απασχολεί και το έμψυχο υλικό της επόμενης περιόδου.
Από καιρό έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις για την λύση συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών που ήρθαν τον Ιανουάριο και δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα.
Στο μεταξύ τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία εν όψει της συνάντησης στην Καλαμάτα μειώνονται με την επιστροφή και του Βαγγέλη Ρουμελιώτη, αλλά δεν λείπουν, καθώς προβλήματα τραυματισμών έχουν οι Μπαλάφας, Γκάγκας, Αρτσε Τζουλιάνο και τιμωρημένος είναι ο Σίμιτς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου