ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια γνωστού Βολιώτη οικονομολόγου

θλίψη-για-την-απώλεια-γνωστού-βολιώτη-298640

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Κωνσταντίνο Τράντα

Εφυγε εντελώς αιφνίδια από τη ζωή ο Βολιώτης οικονομολόγος Κωνσταντίνος Τράντας. Ο άτυχος 50χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία του.

Ο 50χρονος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία στις 19 Ιουλίου και έκτοτε ο ίδιος και η οικογένειά του προχώρησαν σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Δυστυχώς, όμως, παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, αλλά και τις αντίστοιχες γενναίες των γιατρών της Β’ Παθολογικής Κλινικής να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν κατέστη εφικτό.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή χθες, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, που έχασε τον άνθρωπό της από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ο Κωνσταντίνος Τράντας καταγόταν από τη Νέα Ιωνία όπου μεγάλωσε. Είχε σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και στη συνέχεια εργάστηκε στη Ρουμανία ως διευθυντής υποκαταστήματος της εταιρείας Cosmote.

Τρεισήμισι χρόνια είχε που επαναπατρίστηκε και ζούσε στη Νέα Ιωνία. Δυστυχώς όμως ο χρόνος που του απέμεινε για να είναι με την οικογένειά του ήταν λίγος.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του συγκλόνισε συγγενείς και φίλους, που όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον 50χρονο.

Ηταν υπέροχος άνθρωπος, που διακρινόταν για το χαμηλό του προφίλ, την ευγένεια του χαρακτήρα του, το ήθος. Είναι χαρακτηριστικό ότι αγαπημένη του ενασχόληση ήταν το διάβασμα.

Συγγενείς και φίλοι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία σήμερα Τετάρτη στις 12.30 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου