ΤΟΠΙΚΑ

Στον ανακριτή για το δρομολόγιο «λευκού θανάτου» ο 33χρονος

στον-ανακριτή-για-το-δρομολόγιο-λευκ-299789

Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από το ΤΔΝ με 4.000 δόσεις ηρωίνης

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Βόλου στον 33χρονο, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με χιλιάδες δόσεις «λευκού θανάτου».

Ο συλληφθείς θα απολογηθεί για τις πράξεις του σήμερα Τρίτη, καθώς έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 33χρονος πιάστηκε στα πράσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ενώ ερχόταν Βόλο από Αθήνα. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν προλάβει να ρίξει το «θανατηφόρο» φορτίο του σε χρήστες ουσιών του Βόλου.

Ολα ξεκίνησαν, όταν μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου 33χρονος Αθηναίος να κατέχει συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 415 γραμμαρίων και αξίας περίπου 16.000 ευρώ.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τον Βόλο για να βρει τον «σύνδεσμό» του, ο οποίος με τη σειρά του θα αναλάμβανε να «μοιράσει» τον θάνατο στην πόλη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αιφνιδιάσουν. Μόλις αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, του πέρασαν χειροπέδες.

Η Αστυνομία σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 33χρονου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου