ΤΟΠΙΚΑ

Η νέα Γραμματεία Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου

η-νέα-γραμματεία-πόλης-της-δαπ-νδφκ-βόλ-301486

Με την διεξαγωγή των εσωπαραταξιακών εκλογών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, διαδικασία στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της οργάνωσης από το σύνολο των 14 σχολών του Βόλου, καθώς επίσης και την πρώτη σε σώμα συνεδρίαση της νέας Γραμματείας Πόλης, αναδείχθηκε Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου με καθολική επικράτηση ο Διαμάντης Δονάτος, φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

Η σύνθεση της νέας Γραμματείας Πόλης είναι η εξής:

– Διαμάντης Δονάτος: Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου

– Στέκας Παναγιώτης: Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού

– Τσαβδάρης Αναστάσιος: Μέλος

Παράλληλα, με απόφαση της νέας διοίκησης, και των άρθρων του καταστατικού της οργάνωσης, ορίζονται:

– Υπεύθυνη Τύπου και Social Media: Αβραμίδου Δέσποινα

– Τομεάρχης Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών: Ντάγγαλου Ερατώ

– Τομεάρχης Πολυτεχνικής Σχολής: Διαμάντης Πέτρος

Στην διαδικασία εκλογής, συμμετείχαν τα 145 μέλη της οργάνωσης, τα οποία πραγματοποίησαν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στο Μητρώο Μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Σε ανακοίνωση της παράταξης με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών, αναφέρονται τα εξής: «Πέρυσι πετύχαμε την πρώτη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου σε επίπεδο πόλης έπειτα από 14 συναπτά έτη. Καταφέραμε να διευρύνουμε την παράταξή μας φτάνοντας σε αριθμό μελών ρεκόρ(145) τριπλασιάζοντάς τα, μέσα σε ένα χρόνο. Επόμενος στόχος για εμάς αποτελεί η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην πόλη του Βόλου, καθώς και η πλήρης διάδοση των φιλελεύθερων, μεταρρυθμιστικών και πρωτοπόρων ιδεών και προτάσεών μας ώστε να αποκτήσουμε ένα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το οποίο θα ανταποκρίνεται στα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. Καλούμε όλους τους φοιτητές να συμπορευτούν μαζί μας στην προσπάθεια αυτή. Δύναμή μας, η στήριξη των φοιτητών. Υπεύθυνα, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΒΟΛΟΥ»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου