ΤΟΠΙΚΑ

Θα έριχνε στην πιάτσα του Βόλου 4.000 δόσεις ηρωίνης -Στη «φάκα» 33χρονος ναρκέμπορος-

θα-έριχνε-στην-πιάτσα-του-βόλου-4-000-δόσει-302114

Tη διακίνηση 4.000 δόσεων ηρωίνης που προορίζονταν για τις πιάτσες τοξικομανών του Βόλου, απέτρεψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου χθες το βράδυ, καταφέροντας ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στο εμπόριο “λευκού θανάτου”.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου ένας 33χρονος Αθηναίος να κατέχει συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 415 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν αμέσως χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εδώ και ημέρες είχαν πληροφορίες ότι επίκειται «παράδοση» στον Βόλο και είχα σημάνει «κόκκινος συναγερμός».

Μόλις ο 33χρονος αποβιβάστηκε από το λεωφορείο έκαναν «ντου» και τον συνέλαβαν, ενώ ο ίδιος δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει αφού αιφνιδιάστηκε.

Η Αστυνομία σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Πριν από λίγο ο 33χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη για να απολογηθεί.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου