ΤΟΠΙΚΑ

Απροσδιόριστα τα αίτια του θανάτου της 42χρονης

απροσδιόριστα-τα-αίτια-του-θανάτου-τη-851206

Απροσδιόριστα παραμένουν και μετά τη νεκροτομή τα ακριβή αίτια του θανάτου της 42χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή προχθές το πρωί στις “Πλάκες” του Αναύρου.
Χθες το πρωί η ιατροδικαστής κ. Ε. Ακριβούση διενήργησε στη σωρό της εκπαιδευτικού, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, νεκροψία – νεκροτομή, χωρίς όμως να μπορέσει να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ωστόσο απέκλεισε, όπως άλλωστε είχε διαφανεί, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η ιατροδικαστής έστειλε τα σπλάχνα της 42χρονης γυναίκας για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα μπορέσουν να δώσουν απαντήσεις. Η ίδια προσδιόρισε την ώρα του θανάτου της λίγη ώρες πριν ανεβρεθεί νεκρή στις «Πλάκες Αναύρου».
Προχθές το πρωί κολυμβητής εντόπισε το πτώμα της 42χρονης και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Βόλου.
Η γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα, γονατισμένη και με το κεφάλι της μέσα στην θάλασσα, στάση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τις αιτίες θανάτου της. Από την μακροσκοπική εξέταση που ακολούθησε από την ιατροδικαστή στην σωρό της 42χρονης γυναίκας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, δεν εντοπίστηκαν τραύματα ή αμυχές που να προσδιορίζουν τα χαρακτηριστικά πάλης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διεξάγεται προανάκριση για το θλιβερό συμβάν, ενώ η κηδεία της 42χρονης έγινε χθες στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, παρουσία πλήθους συγγενών, συναδέλφων της και φίλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου