ΤΟΠΙΚΑ

Βραβείο κοινωνικής προσφοράς στην Ελένη Παπαθανασίου

βραβείο-κοινωνικής-προσφοράς-στην-ελ-302683

Τιμητικές πλακέτες στην Ενωση Συντακτών και το Επικουρικό Ταμείο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλητικού Τύπου

Βραβείο τιμής στην κοινωνική προσφορά και την κοινή προσπάθεια για την επίτευξη μεγάλου στόχου απονεμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλητικού Τύπου σε όσους πρόσφεραν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Την Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, το Επικουρικό Ταμείο και τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαθανασίου βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικού Τύπου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία προσωπικοτήτων πανελλήνιας εμβέλειας και κορυφαίων δημοσιογράφων.

Η Ελένη Παπαθανασίου βραβεύτηκε για τη σπουδαία προσφορά της στην τοπική κοινωνία με την έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε, με θέμα «Βόλος, η πόλη μου», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου οχήματος για τις ανάγκες μετακίνησης μαθητών με αναπηρία.

Για τη συμβολή τους στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία βραβεύτηκαν η Ενωση Συντακτών και το Επικουρικό Ταμείο της Ενωσης. Τα βραβεία παρέλαβαν ο πρόεδρος της Ενωσης Δημήτρης Χορταργιάς και ο πρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου Σωτήρης Κέλλας.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Ελένη Παπαθανασίου υπογράμμισε ότι «με γέμισε χαρά και συγκίνηση η εκδήλωση της απονομής, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, σε έναν χώρο ιδιαίτερο και ιστορικό».

Η προχθεσινή βράβευση αποτέλεσε για την ίδια «ευχάριστη έκπληξη και ηθική ικανοποίηση», ενώ όπως τόνισε παράλληλα «μου έβαλε και νέες προκλήσεις, ώστε να προσπαθώ να βοηθώ το κοινωνικό σύνολο, γιατί όλοι μας πρέπει να βοηθούμε. Αλλωστε η ζωή είναι μικρή, όλοι είμαστε τόσο αναλώσιμοι και καλά είναι να δίνουμε το χέρι μας όποτε μας δοθεί η ευκαιρία και όποτε μπορούμε, με τις πολύ μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη βράβευση δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους έδωσαν χέρι βοήθειας στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου, του ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου που διευκολύνει πλέον τις μετακινήσεις των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Παράλληλα σημείωσε σε σχετική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Τελικά Φωτεινή Γρηγορίου και Ράνια Καρανικόλα το λεωφορείο του ΕΕΕΕΚ Βόλου μάς χάρισε, πριν ακόμη ξεκινήσει τα δρομολόγια, ένα υπέροχο ταξίδι στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου όλη η Ελλάδα έμαθε πως στον Βόλο, χρησιμοποιώντας τη …γραφίδα της ψυχής και βουτώντας στο μελάνι της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, όλοι μαζί πετυχαίνουμε μεγάλα πράγματα. Πάμε για άλλα λοιπόν… Ευχαριστώ από καρδιάς».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου