Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο ΚΗΦΗ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-15, 15:02:43
Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο ΚΗΦΗ Βόλου

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, οι ηλικιωμένοι και το προσωπικό του ΚΗΦΗ Βόλου πραγματοποίησαν αφιέρωμα προς τιμήν των αγωνιστών και της ελληνικής νεολαίας που τάχθηκε ενάντια στο καθεστώς της στρατιωτικής χούντας. Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, «Νέοι με απαράμιλλο θάρρος και αποφασιστικότητα αγωνίστηκαν δίνοντας ακόμα και την ζωή τους για τις ανθρώπινες αξίες, την ελευθερία και τη δημοκρατία».

Οι ηλικιωμένοι της δομής μίλησαν για τις δικές τους μνήμες, τραγούδησαν επετειακά τραγούδια και διάβασαν λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα σπουδαίων Ελλήνων λογοτεχνών και ποιητών.

Η εκδήλωση, που έκλεισε με τους ηλικιωμένους να κατασκευάζουν το σύμβολο της Ειρήνης, το λευκό περιστέρι που βαστά ένα κόκκινο γαρύφαλλο και όλοι μαζί αναφώνησαν το σύνθημα «Ψωμί - Παιδεία -Ελευθερία», πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο χώρο της δομής ΚΗΦΗ Βόλου, η οποία αποτελεί δομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=