ΤΟΠΙΚΑ

Νεαροί έκλεψαν εργαλεία και χρήματα από οχήματα 43χρονου στον Βόλο

νεαροί-έκλεψαν-εργαλεία-και-χρήματα-α-304450

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν κλοπές που έγιναν σε βάρος ενός 43χρονου σημειώθηκε ξημερώματα Τετάρτης στον Βόλο και καταγγέλθηκαν χθες το μεσημέρι. Οι δράστες των κλοπών τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 21, 20 και 18 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις νεαροί είχαν κλέψει από ξεκλείδωτο αυτοκίνητο του 43χρουνου μία σέγα, ένα επαναφορτιζόμενο δράπανο, δύο επαναφορτιζόμενα κατσαβίδια, έναν φορτιστή μπαταριών, ένα κόκκινο κουτί με τρυπάνια, ένα κουτί με μύτες κατσαβιδιών, ένα κουτί με μεταλλικές λάμες και μια μπαταρία, συνολικής εκτιμώμενης αξίας σύμφωνα με τον παθόντα 1.750 €.

Επιπλέον, οι τρεις νεαροί φέρονται ότι άνοιξαν και δεύτερο όχημα ιδιοκτησίας του 43χρονου που ήταν επίσης ξεκλείδωτο, από το οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στον 43χρονο ιδιοκτήτη των οχημάτων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου