ΣΤΙΒΟΣ

Περισσότερα από 2.000 αθλητές και συνοδοί στη Μαγνησία για τον ορεινό υπερμαραθώνιο στο Πήλιο

περισσότερα-από-2-000-αθλητές-και-συνοδοί-305411

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, ο αγώνας ορεινού υπερμαραθωνίου, το ULTRA PELION TRAIL, με τη συμμετοχή 615 και πλέον αθλητών, από 10 χώρες, θα λάβει χώρα στο Πήλιο το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου 2019. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 2.000 άτομα, αθλητές και συνοδοί θα βρεθούν στη Μαγνησία το επόμενο διήμερο. Σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, οι διοργανωτές της σημαντικής αυτής αθλητικής εκδήλωσης, δηλαδή ο κ. Τσάντος εκπρόσωπος του Αθλητικού, Πεζοπορικού, Ορειβατικού και Φυσιολατρικού Συλλόγο Βόλου και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ.Κολυνδρίνη παρεχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, παρουσία του Γάλλου πρωταθλητή κ. Γκιγιόν, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Ιγγλέση και των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Κίτσιου και Τέα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 με εκκίνηση και τερματισμό το Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς- Μακρυνίτσας, με ενδιάμεσο σταθμό το καταφύγιο του Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο θα ανοίξει με αφορμή την συγκεκριμένη δράση.Ύστερα από τρείς επιτυχημένες διοργανώσεις, η ομάδα του UPT σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υποστηρικτή τον Δήμο Βόλου, θα προβεί στην διεξαγωγή των αγώνων Ultra 80Km, Family 11Km και από φέτος προστίθεται και ακόμη ένας αγώνας ο Starter 23Km.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Θα δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να υπερδιαβούν το όμορφο Πήλιο μέσα από μια αθλητική δράση. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν μπορούσε παρά να είναι αυτή που θα υποστηρίξει αυτή τη δράση, καλύπτοντας δαπάνες που είναι προαπαιτούμενες για τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δικαίως χαρακτηρίζεται ως η πρώτη αθλητική Περιφέρεια, διότι στηρίζει εν τοις πράγμασι αυτές τις δράσεις και γιατί πραγματικά πιστεύουμε στην αξία του αθλητισμού».

Από την πλευρά του ο κ. Τσαντός τόνισε «Ο Σύλλογος μας φέτος έχει τη χαρά και την τιμή που τον αγκάλιασε η Περιφέρεια και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη την κ. Κολυνδρίνη που μας στήριξε από τη πρώτη στιγμή που ήρθαμε και της εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας να κάνουμε αυτόν τον αγώνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αυτό το event που θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο, δεν είναι μόνο αθλητικό, αλλά και τουριστικό, είναι, ένα γεγονός που αναδεικνύει τον τόπο μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου