Εκδήλωση στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας στο πλαίσιο της δράσης «Προστατεύω την Ελπίδα»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-14, 14:58:18
Εκδήλωση στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας στο πλαίσιο της δράσης «Προστατεύω την Ελπίδα»

Στη δράση της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, «Προστατεύω την Ελπίδα» η οποία έχει ως σκοπό τη θωράκιση των μαθητών απέναντι στον κίνδυνο κάθε είδους εξαρτήσεων συμμετέχει το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Η δράση σκοπεύει στη διάνοιξη νέων δρόμων συνεργασίας γονέων και εκπαιδευτικών, στην ενίσχυση του γνωστικού τους υπόβαθρου για τους κινδύνους που απειλούν τους μαθητές και στη γνωριμία με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σταθούν δίπλα τους και να βοηθήσουν στην επίτευξη του κοινού στόχου για την προστασία των παιδιών και κάθε παιδιού, από όλα τα πρόσωπα αυτής της μάστιγας.

Με αυτό το σκοπό, ως γονέα/κηδεμόνα μαθητή/τριας της Α’ Γυμνασίου του Σχολείου προσκαλούν στη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Σχολείου, στις 18 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00. Η διάρκειά της θα είναι δύο διδακτικές ώρες.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, επίσης ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του  Σχολείου, ο Ψυχολόγος π. Σεβαστιανός Ζερβός ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, η Υπαστυνόμος Α’ κ. Παγώνα Κυρίτση και ο Αρχιφύλακας κ. Γεώργιος Σκόνδρας, ως εκπρόσωποι της  Διεύθυνσης Αστυνομίας  Μαγνησίας, η Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Μαγνησίας, κ. Ελένη Λαδοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου κ. Ηλίας Κουτσερής, η Κοινωνική λειτουργός κ. Δήμητρα Σωτηροπούλου, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» και η Ψυχολόγος κ. Κλαίρη Κουτρουλή, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Μονάδας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=