«Εσβησε» ο 28χρονος Γιάγκος –Νικόλαος Παλαμηδάς

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-14, 11:04:26
«Εσβησε» ο 28χρονος Γιάγκος –Νικόλαος Παλαμηδάς

«Εσβησε» ο 28χρονος Ιωάννης (Γιάγκος) –Νικόλαος Παλαμηδάς που είχε συγκινήσει τους Βολιώτες με τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα που έδινε σχεδόν για έναν χρόνο με σπάνιας μορφής καρκίνου.

Ο 28χρονος Βολιώτης «έσβησε» χθες σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες μετά από επιπλοκή που παρουσίασε.

Υπενθυμίζεται ότι, η Πενθεσίλεια είχε απευθύνει την πρώτη έκκληση για την οικονομική στήριξη της οικογένειας του Ιωάννη (Γιάγκου) - Νικολάου Παλαμηδά από την πασαρέλα του Dare Social Fashion Show που διοργανώθηκε στα μέσα Ιουλίου για την υποστήριξη τριών ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ενας από αυτούς ο 28χρονος Γιάγκος ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου. Τόσο σπάνια που είναι μόλις το τρίτο περιστατικό που καταγράφεται στην Ευρώπη και ελπίδες για την αντιμετώπισή του υπήρχαν μόνο σε ειδικό κέντρο θεραπείας στο μακρινό Ισραήλ.

Το κόστος για την υποβολή του Γιάγκου σε επέμβαση άγγιζαν τις 60.000 ευρώ ενώ επιπλέον 40.000 ευρώ ήταν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της οικογένειας στο Ισραήλ.

Από την εκστρατεία που ανέλαβε η Πενθεσίλεια είχε συγκεντρωθεί ποσό ύψους 9.578 ευρώ περίπου, το οποίο διατέθηκε στην οικογένεια για να μπορεί να υποβάλλεται ο 28χρονος στην απαιτούμενη θερμοθεραπεία. Ωστόσο, δυστυχώς, ο 28χρονος Γιάγκος δεν πρόλαβε να κάνει το πολυπόθητο «ταξίδι ζωής»…

Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άνω Λεχωνίων, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για να αγοραστεί τεχνητό μέλος σε παιδί 24 ετών. Ο νεαρός έχει ανάγκη από το αριστερό του χέρι.

 

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=