ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον 39χρονο από τα Κ. Λεχώνια

τελευταίο-αντίο-σήμερα-στον-39χρονο-α-305919

Ο Αγαμέμνων Στρατής υπέστη πιθανότατα ανακοπή καρδιάς, ενώ δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σοκ στα Κάτω Λεχώνια από τον αιφνίδιο θάνατο 39χρονου άνδρα. Ο Αγαμέμνων Στρατής, κάτοικος εν ζωή Κάτω Λεχωνίων, πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, έφυγε από τη ζωή χθες στις 9.40 το πρωί, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του έπεσε χθες σαν κεραυνός στην περιοχή. Το σπίτι της οικογένειας βυθίστηκε στο πένθος από τη μία στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο προχθές το απόγευμα παραπονούταν για πόνους στα χέρια. Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα και έτσι έμεινε στο σπίτι και δεν πήγε στο Νοσοκομείο ταλαιπωρημένος από εργασίες στα χωράφια.

Ο 39χρονος ξάπλωσε στον καναπέ του σαλονιού του για να ξεκουραστεί και χθες το πρωί σηκώθηκε για να επισκεφτεί γιατρό, αλλά ενώ ετοιμαζόταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η σύζυγός του φέρεται να τον εντόπισε χωρίς αναπνοή γύρω στις 8.45 το πρωί και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο δυστυχώς λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν, ψιλόβροχο και αυξημένη κίνηση οχημάτων, έφθασε στον τόπο με καθυστέρηση τουλάχιστον 17 λεπτών.

Στο μεταξύ, η σύζυγος κατόπιν οδηγιών από το ΕΚΑΒ προχώρησε η ίδια σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά μάταια.

Ο άτυχος άνδρας δεν επανερχόταν στη ζωή ούτε όταν συνέχισε την ΚΑΡΠΑ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ούτε όταν διασωληνώθηκε. Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διακομίστηκε νεκρός στις 9.30 το πρωί και εκεί διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του ο οποίος προήλθε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιο πιθανόν εκτιμάται ότι είναι ο 39χρονος να υπέστη προχθές επεισόδιο με την καρδιά του δίχως να το αντιληφθεί και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Ο Αγαμέμνων Στρατής εργαζόταν παλαιότερα σε κατάστημα στη Νέα Ιωνία. Το τελευταίο διάστημα βοηθούσε τον αδερφό του σε εργασίες στα χωράφια.

Ηταν αξιαγάπητος άνθρωπος. Κανένας δεν μπορούσε χθες να πιστέψει στον αιφνίδιο χαμό του. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλικά του πρόσωπα εξέφραζαν τη θλίψη τους διατυπώνοντας ερωτήματα για την πρόωρη απώλεια ενός τόσο εξαίρετου νέου.

Για το θλιβερό περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου που άρχισε αμέσως τη λήψη καταθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία χαρακτήρισε τον θάνατο αιφνίδιο και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 39χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 4 το απόγευμα από τον Αγιο Αθανάσιο Ανω Λεχωνίων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου