Στέγη απόκτησαν οι καρκινοπαθείς της Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-13, 19:04:04
Η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Σοφία Ιωάννου (αριστερά) με την ταμία Βούλα Γκαμπλιά
Στέγη απόκτησαν οι καρκινοπαθείς της Μαγνησίας

Υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου αποτελεί η στέγη του Συλλόγου καρκινοπαθών Μαγνησίας που εγκαινιάζεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί και θα λειτουργεί παράλληλα με το ήδη υπάρχον γραφείο του Νοσοκομείου. 

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο νέος χώρος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην διεύθυνση Τάκη Οικονομάκη 51 με Γκλαβάνη στον δεύτερο όροφο, αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου, που αναζητούσε ευθύς εξαρχής μια στέγη που πληροί τις προδιαγραφές του οικιακού περιβάλλοντος.

Το διαμέρισμα που θα στεγάσει τις δράσεις του συλλόγου, διέθεσε με περισσή γενναιοδωρία ο Χρήστος Μπακόπουλος, με την πρόεδρο του Συλλόγου καρκινοπαθών Σοφία Νικολάου να εκφράζει μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ την ευγνωμοσύνη των καρκινοπαθών για την μεγάλη και συγκινητική προσφορά.

«Ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργεί παράλληλα με το γραφείο του νοσοκομείου, όπου είναι διαθέσιμα τα τηλέφωνά μας. Πολλοί έρχονται ήδη στη νέα στέγη, γιατί θυμίζει οικιακό περιβάλλον και κατά συνέπεια είναι πιο οικείος για τα μέλη μας» υπογράμμισε η κ. Ιωάννου, ενώ προσέθεσε ότι «θα συγκεντρωνόμαστε εδώ για να συζητάμε τα προβλήματά μας και να αναζητούμε λύσεις. Παράλληλα, όμως, θα συζητούμε με ειδικούς για διάφορα θέματα».

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα για ψυχολογική υποστήριξη στα μέλη του συλλόγου από την Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου, ψυχολόγο στο Νοσοκομείο Βόλου, κάθε Πέμπτη.

«Παράλληλα, θα είναι ένας χώρος ζεστός όπου θα απευθύνονται οι καρκινοπαθείς για να συζητήσουν τα προβλήματά τους και ότι τους απασχολεί», υπογράμμισε η πρόεδρος.

 Η στέγη του συλλόγου καρκινοπαθών θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, και τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ με τη συνδρομή εθελοντών, παράλληλα με τα μέλη του Συλλόγου.

Επόμενος στόχος είναι η δημιουργία απευθείας τηλεφωνικής γραμμής που θα λειτουργεί δωρεάν για όσους επιθυμούν να ζητήσουν στήριξη από τον σύλλογο και το νοσοκομείο.

Κλείνοντας, η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει την ευγνωμοσύνη των μελών για την πολύτιμη συνδρομή του αστυνομικού διευθυντή Βασίλη Καραΐσκου και του μεγάλου ευεργέτη της πόλης, Χαράλαμπου Τσιμά, για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=