ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης στην επόμενη φάση του «The Voice»

βολιώτης-στην-επόμενη-φάση-του-the-voice-306664

Ο καλλίφωνος Θανάσης Κουτσιαρής εργάζεται σε βιοτεχνία κουφωμάτων αλουμινίου

Δεξιοτέχνης του τραγουδιού ο Βολιώτης Θανάσης Κουτσιαρής, εντυπωσίασε τους κριτές του τηλεοπτικού «The Voice of Greece» και πέρασε στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού.

Ο καλλίφωνος Βολιώτης, ο οποίος εργάζεται σε βιοτεχνία κουφωμάτων αλουμινίου, δηλώνει λάτρης του τραγουδιού από παιδί, ενώ όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου μπροστά σε ένα ραδιόφωνο, αλλά ξεκίνησα επαγγελματικά το τραγούδι το 2005».

Η αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε στην κατεύθυνση των μαθημάτων κοντά σε καταξιωμένους δασκάλους, προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας με τον Ντίνο Γκρίνια στο Ωδείο της Βάσως Κεχαΐδου και φωνητική με την Ιόλη Σκούρτη στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Ιωνίας.

Η μουσική είναι δρόμος ζωής για τον Βολιώτη ερμηνευτή, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά την πρωινή εργασία με τη μουσική του ενασχόληση, μετρώντας πολλές συνεργασίες με μουσικούς του Βόλου, σε μουσικές σκηνές της πόλης.

Τα λαϊκά, δημοτικά και νησιωτικά ηχοχρώματα γεμίζουν την ψυχή του, ενώ όπως υπογράμμισε αγαπημένη συνήθεια είναι το τραγούδι εν ώρα εργασίας, ανάλογα πάντα με τη διάθεση της στιγμής.

Αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο «The Voice of Greece», επισημαίνει ότι «στόχος μου είναι να με μάθει ο κόσμος περισσότερο και εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιήσω συνεργασίες με μεγάλα ονόματα. Στόχος μου είναι να δραστηριοποιηθώ περισσότερο στο τραγούδι» είπε.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θεωρεί εξαιρετικά σημαντική την ευκαιρία που του δόθηκε να εμφανιστεί στο ευρύ κοινό και κυρίως να γνωρίσει σημαντικούς καλλιτέχνες, του βεληνεκούς του Σάκη Ρουβά, της Ελενας Παπαρίζου, του Πάνου Μουζουράκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Χαρακτηρίζει σημαντική στιγμή τη γνωριμία του με σπουδαίους μουσικούς και προσβλέπει σε ανάλογες συνεργασίες στο μέλλον.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου