520 μαθητές από τη Μαγνησία διαγωνίστηκαν στα μαθηματικά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-13, 10:03:12
520 μαθητές από τη Μαγνησία διαγωνίστηκαν στα μαθηματικά

Στο πλαίσιο του 80ού πανελλήνιου διαγωνισμού για Γυμνάσια και Λύκεια και του 9ου τοπικού διαγωνισμού «Ο Θαλής»

 

Συνολικά 520 μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου από τη Μαγνησία συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο 9 Νοεμβρίου στον διπλό διαγωνισμό μαθηματικών, που πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Πρόκειται για τον 80ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό μαθηματικών για μαθητές β’ και γ΄ Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου και τον 9ο τοπικό διαγωνισμό για μαθητές της α’ Γυμνασίου «Ο Θαλής 2019».

Στη Μαγνησία λειτούργησαν τέσσερα εξεταστικά κέντρα στα 1ο Γυμνάσιο -1ο Λύκειο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, στο Λύκειο Σκοπέλου και στο παράρτημα Ε.Κ.Κ.Ν. του 6ου Γυμνασίου Βόλου.

Η διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί «όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και κηδεμόνες τους που τους στηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή όπως και τους καθηγητές τους που τους βοηθούν και τους προετοιμάζουν.

Επίσης ευχαριστεί τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Σαβελίδη Σ., τη Φασουράκη Ρ. προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων, καθώς και τους Ματσάγγου Φ. και Αγγελακόπουλο Κ. για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνονται στους προέδρους και διευθυντές των εξεταστικών κέντρων τους Καραφέρη Ι., διευθυντή 1ου Γυμνασίου Βόλου, Λοντρίδου Π., διευθύντρια 1ου Λυκείου Βόλου, Χατζηαυγουστίδη Ν., διευθυντή 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, Καπραβέλου Α., διευθύντρια Λυκείου Σκοπέλου και Χατζηπλή Α., διευθύντρια 6ου Γυμνασίου - παράρτημα ΕΚΚΝ, που πρόθυμα συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή του και στους συναδέλφους που βοήθησαν στην επιτήρηση του διαγωνισμού:

α) Για το εξεταστικό κέντρο Βόλου: Γαϊτανά Κ., Κοντονίνα Α., Σαμαρά Ε., Λουφόπουλο Γ., Βεδουρά Ι., Γιαλίδη Γ., Γιαννακοπούλου Ε., Γιατρομανωλάκη Α., Δημητρακοπούλου Γ., Καλλέργη Ν., Καραγιώργου Α., Μακρόπουλο Α., Μπουρόπουλο Α., Μπλατσή Δ., Μποτονάκη Γ., Μύρικνα Μ., Νιμπή Μ., Προσμίτη Β., Χάδου Χρ., Σαγάνη Κ., Σωτηροπούλου Β., Ράπτη Γ., Αγγελόπουλο Κ., Γκαραγκάνη Λ., Δημητρακοπούλου Στ. και τους επίτιμους Νικολουδάκη Π., Δημόπουλο Σπ.

β)Για το εξεταστικό κέντρο Αλμυρού: Μεταξά Ι., Καλτσά Απ., Μαχαίρα Βασίλη, Τριανταφυλλοπούλου Ξένια, Γρηγορόπουλο Ι., Καλτσά Κ., Χατζηπλή Μ.

γ)Για το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου: Θεοδώρου Κ., Σοφικίτη Α., Ξανθόπουλο Ε.

δ)Για το εξεταστικό κέντρο Ε.Κ.Κ.Ν.: Φόβο Ι.

Επίσης ευχαριστίες δίνονται και στο προσωπικό της καθαριότητας και των κυλικείων των σχολείων που συμμετείχε και συνέβαλε στην άρτια διεξαγωγή του».

Υπενθυμίζεται ότι η β΄ φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης» θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στα ίδια εξεταστικά κέντρα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=