ΤΟΠΙΚΑ

Και φέτος τις γιορτές, Ο Βόλος μας Μαγεύει – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

και-φέτος-τις-γιορτές-ο-βόλος-μας-μαγεύ-307267

Ο Βόλος ζει και πάλι! Μαγικές στιγμές στο Βόλο με περισσότερες από 130 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, από 3 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου. Η φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης της πόλης με τη Δέσποινα Βανδή και το Χρήστο Μάστορα, το θεματικό πάρκο «Ο κόσμος των Δεινοσαύρων», η βραδιά των φαναριών, η μυθική Αργώ στην παραλία της πόλης, ο εντυπωσιακός μπλε ουρανός, ο φαντασμαγορικός στολισμός του εμπορικού κέντρου του Βόλου…όλα υπόσχονται την κορυφαία εμπειρία γιορτών. Για μία ακόμη χρονιά ο Βόλος μας Μαγεύει!

Οι καθημερινές εκδηλώσεις για όλες τις επιθυμίες και όλες τις ηλικίες από το πρωί μέχρι το βράδυ καθιστούν την κάθε μέρα και νύχτα σας στο Βόλο ατελείωτη γιορτή! Μία μεγάλη συναυλία με το Γιάννη Πλούταρχο στις 18 Δεκεμβρίου, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, κινηματογραφικές προβολές, κάλαντα από χορωδίες σε γωνιές της πόλης, εμφανίσεις τοπικών μουσικών σχημάτων σε κεντρικά σημεία, ένα τεράστιο υπαίθριο γιορτινό τραπέζι για όλους, θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο βολιώτικος ουρανός θα φωτιστεί στις 26 Δεκεμβρίου από τα χιλιάδες φαναράκια που θα φύγουν ταυτόχρονα από την παραλία της πόλης μεταφέροντας «ένα φως – μια ευχή» και παράλληλα θα ενισχύσουν οικονομικά τη δράση ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής της Μαγνησίας. Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η Ζόζεφιν και ο Ηλίας Καμπακάκης.

Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ΕΔΩ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου