ΤΟΠΙΚΑ

Προβολή του Βόλου σε διεθνή έκθεση στο Λονδίνο

προβολή-του-βόλου-σε-διεθνή-έκθεση-στο-307578

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Βόλου με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο στις 4 – 6 Νοεμβρίου 2019 η οποία είναι από τα μεγαλύτερα φόρουμ της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Το stand του Δήμου Βόλου επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου.

Tο stand του Volos Pelion it’s true επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι του εξωτερικού κι επαγγελματίες του τουρισμού κα ενημερώθηκαν για τις επιλογές που υπάρχουν στον προορισμό με δείκτη τις προτιμήσεις των αναγνωστών και των πελατών.

Η συμμετοχή του Volos Pelion it’s true αποτελεί μέρος της προβολής του προορισμού σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης του 2019. Η επόμενη συμμετοχή θα είναι στην Αθήνα στο Ζάππειο στις 15 & 16 Νοεμβρίου στην έκθεση GREEK PANORAMA μια διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου