ΤΟΠΙΚΑ

Ο ταχυδρόμος εμφανίστηκε για να επιδώσει ληγμένους λογαριασμούς

ο-ταχυδρόμος-εμφανίστηκε-για-να-επιδώ-307790

Μεγάλο το πρόβλημα της καθυστέρησης λήψης αλληλογραφίας στην Αγριά, εξαιτίας έλλειψης προσωπικού στα ΕΛ.ΤΑ.

Διαμαρτυριών συνέχεια από κατοίκους της Αγριάς για τη μεγάλη καθυστέρηση, που παρατηρείται στη διανομή της αλληλογραφίας. Χθες εμφανίστηκε ταχυδρόμος στην περιοχή για να επιδώσει λογαριασμούς… ληγμένους προ δεκαημέρου και πλέον, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις από κατοίκους οι οποίοι επιπλέον δέχονται και… πιέσεις από την εταιρεία για την άμεση εξόφληση των απλήρωτων λογαριασμών που δεν έλαβαν!

Το θέμα της καθυστέρησης της διανομής της αλληλογραφίας ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε αναδείξει ξανά στα τέλη Οκτωβρίου και πάλι μετά από διαμαρτυρίες κατοίκων.

Κάτοικος της περιοχής αγανακτισμένος επικοινώνησε χθες με τα γραφεία της εφημερίδας. Είχε μόλις παραλάβει λογαριασμούς ΔΕΗ και τηλεφωνικής εταιρείας που είχαν παραδοθεί στα ΕΛ.ΤΑ. όπως αναγραφόταν στον φάκελο στις 14 Οκτωβρίου, αλλά επιδόθηκαν σχεδόν ένα μήνα μετά στους παραλήπτες. Ο ίδιος ανέφερε ότι η ΔΕΗ έληξε από τις 5 Νοεμβρίου και ο λογαριασμός της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας από τις 31 Οκτωβρίου. «Δεν φθάνει που χάνουμε την έκπτωση συνέπειας από τη ΔΕΗ, οι εταιρείες μάς καλούν εγγράφως να εξοφλήσουμε λογαριασμούς τους οποίους πληρώνουμε με καθυστέρηση γιατί παραλαμβάνουμε με καθυστέρηση», σημείωσε ο ίδιος.

Οπως έχει γίνει γνωστό, το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται όταν ο 30ετίας ταχυδρόμος που εξυπηρετούσε την περιοχή βγήκε στη σύνταξη. Το καλοκαίρι και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω και των αδειών του μόνιμου προσωπικού προσλήφθηκαν έκτακτοι υπάλληλοι. Στην Αγριά πήγε ένας από τους έκτακτους, όταν όμως η σύμβασή του έληξε και δεν ανανεώθηκε, ολόκληρος ο τομέας απέμεινε με έναν μόνο ταχυδρόμο.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου