ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις Μεϊκόπουλου με φορείς και σωματεία

συναντήσεις-μεϊκόπουλου-με-φορείς-κα-307897

Σειρά συναντήσεων με φορείς και σωματεία πραγματοποίησε στον Βόλο ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Ειδικότερα, συναντήθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο με το προεδρείο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ) και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Παύλο Μαλινδρέτο και τον γραμματέα Ηλία Καραμέτο, αλλά και με τον διοικητή του Αχιλλοπουλείου Μ. Δραμητινό.

Ο βουλευτής ενημέρωσε πως σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ερωτήσεών του σχετικά με τις ανάγκες στελέχωσης και χρηματοδότησης του Αχιλλοπούλειου, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας με την οποία φέρνει το θέμα προς συζήτηση στην Ολομέλεια, ώστε να απαντήσει ο υπουργός τι μέλλει γενέσθαι με τις δρομολογημένες προσλήψεις, αλλά και την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του ιδρύματος.

Επίσης ο κ. Μεϊκόπουλος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Απ. Κουφογεώργο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πυροσβεστών Μαγνησίας καθώς και εργαζόμενους της Π/Υ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων σε επίπεδο Μαγνησίας και Β. Σποράδων καθώς και το ζήτημα της μετεγκατάστασης της Π/Υ Βόλου σε νέο, σύγχρονο κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες των πυροσβεστών και των πολιτών, θέμα για το οποίο ο κ. Μεϊκόπουλος έχει καταθέσει ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ακόμα με εκπροσώπους των εργαζομένων στην ΕΡΑ Βόλου, οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με το νέο επιχειρησιακό σχέδιο και οργανόγραμμα της ΕΡΤ και τη φημολογούμενη κατάργηση δομών συγχώνευσης με την ΕΡΤ Λάρισας που θα οδηγήσει σε κλείσιμο του σταθμού στον Βόλο. Ο κ. Μεϊκόπουλος δήλωσε πως τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων και επισήμανε ότι θα βρεθεί απέναντι σε ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΑ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου