ΛΑΡΙΣΑ

Ελεύθερος με όρους ο Λαρισαίος για τα ποτά «μπόμπες»

ελεύθερος-με-όρους-ο-λαρισαίος-για-τα-π-308448

Στον ανακριτή Λάρισας οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών ο 60χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης που έκρυβε σε αποθήκες του στο Αρμένιο και το Στεφανοβίκειο μεγάλη ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος, η οποία προοριζόταν για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών.

Ο 60χρονος απολογήθηκε για τις πράξεις του και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ μέχρι τη δίκη.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζουν να αναζητούν τον 35χρονο ημεδαπό που είχε που είχε αναλάβει ως διαχειριστής της επιχείρησής του.

Υπενθυμίζεται ότι στους αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησης οι αστυνομικοί ξεσκέπασαν ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων ποτών.

Το Τμήμα Ασφάλειας Λάρισας κατέσχεσε δεκατρείς τόνους αιθυλικής αλκοόλης, έναν τόνο αλκοολούχο υγρού, πλήθος πλαστών ετικετών διαφόρων επωνυμιών κ.ά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, μία ρυμουλκούμενη κλειστή καρότσα και ένα μη αυτοκινούμενο παλετοφόρο, ως μέσα για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου