Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο κατά των αμερικανικών δυνάμεων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-10, 08:29:09
Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο κατά των αμερικανικών δυνάμεων

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου

Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στην παρουσία των αμερικανονατοϊκών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο, το Βόλο και τη Λάρισα διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου.

Νωρίτερα, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει συλλαλητήριο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί στον Φαρδύ στη Ν. Ιωνία, λεωφόρος Ειρήνης και Καραμπατζάκη και πορεία στο στρατόπεδο Γεωργούλα, όπου ήδη στρατοποδεύουν Αμερικανοί στρατιώτες.

Σε ανακοίνωση της Επιτροπής απευθύνεται κάλεσμα «στους φορείς του λαϊκού κινήματος της Μαγνησίας, εργατικά σωματεία, συλλόγους ΕΒΕ και αγροτικούς συλλόγους, μαθητικά και φοιτητικά συμβούλια, άλλους φορείς της περιοχής, στη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ που μετατρέπει την περιοχή μας και όλη τη χώρα σε ένα απέραντο αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο».

Παράλληλα καλούνται οι φορείς να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής για το συντονισμό της δράσης, ενώ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε συναντήσεις με όλους τους φορείς «ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στις εξελίξεις, με στόχο την πιο μαζική συμμετοχή στην πρωτοβουλία», όπως υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=