ΤΟΠΙΚΑ

Μαραθώνιος μόνο για γυναίκες από το 2020 στο Βόλο

μαραθώνιος-μόνο-για-γυναίκες-από-το-2020-σ-310176

Στόχος η προσωπική βελτίωση γυναικών κάθε ηλικίας, που βάλλονται από την καθημερινότητα

Μαραθώνιος διαφορετικός από όλους τους άλλους ξεκινά από το 2020 στον Βόλο. «Δρομείς» θα είναι μόνο γυναίκες, αλλά δεν θα υπάρχει διάκριση στην ηλικία. Ο μαραθώνιος θα ακολουθήσει… διαδρομές για την αισθητική βελτίωση των γυναικών, αλλά και την τόνωση της υγείας τους και το έπαθλο θα είναι η προσωπική τους βελτίωση.

Πρόκειται για τον μαραθώνιο προσωπικής βελτίωσης N’ Challenge που πρόκειται να ξεκινήσει στον Βόλο στις αρχές του 2020 με την υποστήριξη τοπικών επαγγελματιών. Ο μαραθώνιος θα περιλαμβάνει μία σειρά talk show τα οποία θα απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών και η συμμετοχή σε αυτά θα είναι δωρεάν. Συνιστά μία πρόκληση για κάθε γυναίκα να αλλάξει προς το καλύτερο, μέσα από ένα event νέο, ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του μαραθωνίου N’ Challenge ανήκει στη Νίκη Πρίντζου, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πενθεσίλεια μιας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που συγκροτήθηκε φέρνοντας στο επίκεντρο της φιλανθρωπικής δράσης της τη γυναίκα και το παιδί. «Στόχος είναι να αναπτερώσουμε το πεσμένο ηθικό των γυναικών, που αυτή την εποχή δέχεται «ήττα» από τα προβλήματα της καθημερινότητας», αναφέρει η κ. Πρίντζου.

Πρώτη… γεύση του μαραθωνίου θα δοθεί αύριο Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, με είσοδο ελεύθερη για όλες τις γυναίκες.

Σε αυτό το talk show N’ Challenge η ψυχολόγος Ντένια Αλεξοπούλου και η διαιτολόγος Στελίνα Σεφέρη θα ενημερώσουν, μέσω ερωταπαντήσεων με το κοινό, για τον ρόλο της γυναίκας σήμερα, την ψυχολογία της και το πώς πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της, μέσα από την διατροφή της για να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα, διατηρώντας την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά της.

Επίσης η σχολή αισθητικής Be Pro σε συνεργασία με την εταιρεία φυτικών καλλυντικών Yves Rocher θα επιμεληθεί το επαγγελματικό make up μιας από τις συμμετέχουσες που θα λειτουργήσει σαν μοντέλο από το κοινό. Στη συνέχεια, το κομμωτήριο Silk Hair θα χτενίσει μία από τις γυναίκες και το κατάστημα γυναικείων ρούχων FMS μαζί με το κατάστημα A&Z (πλέκτες τσάντες) θα δώσουν οδηγίες για το προσωπικό στιλ. Τέλος, η Γενική Κλινική Ανασσα θα αναφερθεί στη σημασία της πρόληψης σε θέματα υγείας και θα κληρώσει τρεις μαστογραφίες.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου