ΤΟΠΙΚΑ

Xρυσή διάκριση στον «Κοτρούτσο»

xρυσή-διάκριση-στον-κοτρούτσο-310188

Στα δέκα καλύτερα αρτοποιεία πανελλαδικά ο Βολιώτικος παραδοσιακός φούρνος

Χρυσή πρωτιά και ζηλευτή διάκριση απέσπασε ο παραδοσιακός φούρνος «Κοτρούτσος», που βρίσκεται στη λίστα με τα 10 καλύτερα αρτοποιεία στην Ελλάδα για το 2019, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Best Greek Food Awards, τα οποία προκύπτουν αποκλειστικά από κριτικές καταναλωτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η πανελλαδική διάκριση, που απέσπασε ο βολιώτικος παραδοσιακός φούρνος, μεταφράζεται στο χρυσό βραβείο γεύσης που απονεμήθηκε στην επιχείρηση, στην κατηγορία αρτοποιείο, για τη δημοφιλία και ποιότητα των γεύσεων που παρουσίασε κατά το έτος 2019.

Τα Best Greek Food Awards είναι ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα που στηρίζεται στις κριτικές των επισκεπτών επιχειρήσεων πανελλαδικά. Είναι μόνος θεσμός που συλλέγει και επεξεργάζεται για 100 μέρες κάθε χρόνο όποια κριτική, θετική ή αρνητική, καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως το google, το tripadvisor, το fourwquare, το ask4food, τα social media αλλά και δεκάδες άλλες μικρότερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως.

Ο φούρνος «Κοτρούτσος» πέρασε με άριστα όλες τις μετρήσεις του θεσμού και αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος στην κατηγορία του για το 2019, με τη χρυσή διάκριση, που απέσπασε, να αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, με σπιτική φροντίδα και μεράκι.

«Ηταν ευχάριστη έκπληξη για μας η συγκεκριμένη διάκριση, διότι αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για την προσπάθειά μας. Από την πρώτη στιγμή που ανοίξαμε το κατάστημά μας, βασιστήκαμε στην ποιότητα των προϊόντων. Αυτός είναι καθημερινός μας στόχος και αυτό μου δίδαξε από την πρώτη στιγμή ο πατέρας μου» αναφέρει ο Δημήτρης Κοτρούτσος, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη δεύτερη γενιά στην επιχείρηση, μαζί με την αδελφή του Εύα.

Ο βραβευμένος φούρνος δημιουργήθηκε από τον Σταμάτη Κοτρούτσο το 2011 και αποτελεί το επιστέγασμα της μακράς εμπειρίας που αποκόμισε, θητεύοντας από μικρή ηλικία κοντά σε κορυφαίους τεχνίτες.

«Ο πατέρας μου ασχολείται από την ηλικία των 12 ετών με τη ζαχαροπλαστική και τα είκοσι τελευταία χρόνια ασχολείται με την αρτοποιία. Εχει μάθει την τέχνη κοντά σε τεχνίτες, πάντα με μεράκι και όρεξη για δουλειά, πραγματοποιώντας στη συνέχεια τις ανάλογες σπουδές στον τομέα της ζαχαροπλαστικής» υπογράμμισε ο Δημήτρης Κοτρούτσος.

Παράδοση και υψηλή ποιότητα

Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος «Κοτρούτσου» ψήνει καθημερινά μυρωδάτο ψωμί, γευστικά αρτοσκευάσματα, πίτες ασύγκριτης νοστιμιάς και τεράστια ποικιλία από γλυκίσματα, όλα χειροποίητα και φτιαγμένα από αγνά υλικά και πρώτες ύλες που προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς.

Σε αυτό όμως που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί είναι το παγωτό που κοσμεί σε περίοπτη θέση στην γευστική λίστα, από 100% φρέσκο, βιολογικό γάλα με παραδοσιακές συνταγές, που είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων, για όλα τα γούστα.

Εχοντας ως μότο τη φράση «επιστροφή στην παράδοση» η οικογένεια Κοτρούτσου έθεσε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, δημιουργώντας έναν από τους καλύτερους φούρνους με ξύλα και ζαχαροπλαστείο στην καρδιά του Βόλου, που προσφέρει καθημερινά μεγάλη ποικιλία από ψωμί, εδέσματα και γλυκά.

«Προσφέρουμε καθημερινά στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, τα οποία παρασκευάζονται με σπιτική φροντίδα και πρώτη ύλη το μεράκι. Χωρίς μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, δεν θα φτάναμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα» είπε.

Η θερμή ανταπόκριση των καταναλωτών και τα ενθουσιώδη σχόλια που διατυπώνονται προφορικά αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν τη μεγαλύτερη επιβράβευση για την κορυφαία βολιώτικη επιχείρηση.

«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να επαυξήσουμε την υψηλή ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων, προκειμένου να καλύπτουμε πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει» τονίζει ο Δημήτρης Κοτρούτσος, ενώ προσθέτει ότι «μας ευχαριστεί ιδιαίτερα η καθημερινή ανταπόκριση του κόσμου».

Ενθουσιώδη σχόλια

Ο παραδοσιακός φούρνος «Κοτρούτσος» είναι οικογενειακή υπόθεση και βασίζεται στην παράδοση και το μεράκι.

«Σκοπός μας είναι να βάλουμε στο τραπέζι του καταναλωτή φρέσκο, ζεστό ψωμί ψημένο στα ξύλα με παραδοσιακό τρόπο και υλικά. Ενα ψωμί που μπορεί να απολαμβάνει κάθε μέρα, που παρασκευάζεται με το ίδιο μεράκι, αγάπη και σχολαστικότητα όπως αν το φτιάχναμε στο σπίτι μας για να το προσφέρουμε στα ίδια μας τα παιδιά» υπογραμμίζει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Τα σχόλια που καταγράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικά της απήχησης που έχουν τα γευστικά αρτοποιήματα στο καταναλωτικό κοινό. «Ο αγαπημένος μου φούρνος! Εχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια!!» σχολιάζει καταναλωτής με σχόλιο που έχει αναρτήσει στο Facebook, ενώ άλλος προσθέτει: «Ενας από τους καλύτερους φούρνους με ξύλα και ζαχαροπλαστείο στον Βόλο. Με πολύ μεγάλη ποικιλία από ψωμί, εδέσματα και γλυκά».

INFO: Ο παραδοσιακός φούρνος «Κοτρούτσος» βρίσκεται Δημητριάδος 61 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421 031747.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου