ΤΟΠΙΚΑ

Εναλλαγές στο καιρικό σκηνικό

εναλλαγές-στο-καιρικό-σκηνικό-310778

Σε ικανοποιητικά επίπεδα η θερμοκρασία μέχρι το τέλος του μήνα

Εναλλαγές βροχής και διαστήματα νηνεμίας χαρακτηρίζουν τις καιρικές συνθήκες, που αναμένεται να επικρατήσουν τον Νοέμβριο, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 20 βαθμούς Κελσίου, κατά μέσο όρο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Θεοφάνη Τακούδη, υπεύθυνου του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν τόσο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όσο και μεθαύριο Δευτέρα, με τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας να φτάνουν τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα Σάββατο ενδέχεται να σημειωθούν αραιές συννεφιές, που θα πυκνώσουν το βράδυ, χωρίς, ωστόσο, να συνοδεύονται από έντονα φαινόμενα.

Αλλαγή του καιρού αναμένεται την Τρίτη και την Τετάρτη με νέες βροχοπτώσεις, ενώ όπως υπογραμμίζει ο κ. Τακούδης η γενική εικόνα του Νοεμβρίου είναι καλή, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο αναμένονται αρκετές βροχές, χωρίς, ωστόσο, ακραία καιρικά φαινόμενα. «Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε ήπιες θερμοκρασίες και αρκετή υγρασία. Κατά διαστήματα θα έχουμε βροχές και ίσως και χιόνια στις ορεινές περιοχές, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, που δεν είναι πρόγνωση» είπε.

ΓΛ. ΥΔΡ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου