Δεν διεκδικεί εκ νέου την προεδρία στην ΕΝΠΕ ο Κ. Αγοραστός

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-09, 08:49:13
Δεν διεκδικεί εκ νέου την προεδρία στην ΕΝΠΕ ο Κ. Αγοραστός

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα συνεχίσει τη δράση του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών

Με δήλωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κάνει γνωστό ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΕΝΠΕ.

Η συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης της ΕΝΠΕ, η οποία θα εκλέξει το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani.

Ενόψει της γενικής συνέλευσης ο κ. Αγοραστός σημειώνει τα εξής:

«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου, προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.

Παράλληλα θα συνεχίσω την άοκνη δραστηριότητά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, όπου και το κέντρο σχεδιασμού και λήψης των αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τις μάχες που δώσαμε, τις νίκες που κερδίσαμε και τα σημαντικά αποτελέσματα που πετύχαμε σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για τη χώρα μας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=