Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος Κων. Χατζηδάκη

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-08, 10:45:46
Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος Κων. Χατζηδάκη

Πραγματοποίησαν οι συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Μετά από πρόσκληση του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας μετέβη προχθές Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί σε συνάντηση εργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με θέμα την πορεία των δασικών μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Στη συνάντηση μετείχαν οι συντονιστές Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Σπυρίδων Κοκκινάκης, Μακεδονίας - Θράκης Ιωάννης Σάββας, Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Νικόλαος Παπαθεοδώρου, Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης, Κρήτης Μαρία Κοζυράκη και η ασκούσα καθήκοντα συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Αρτεμις Αλεξιάδου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη στήριξη για δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων, την ενίσχυση για γεωργοδασοκομικά συστήματα, την πρόληψη και αποκατάσταση ζημιών σε δάση εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και καταστροφικών συμβάντων, τη στήριξη για επενδύσεις σε δασοκομικές τεχνολογίες καθώςστη μεταποίηση, διακίνηση και εμπορία δασικών προϊόντωνκαι τέλος την χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε δασικές περιοχές του δικτυού Natura 2000.

Ο κ. Ντίτορας συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας με την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ζωή Φτίκα και με την αναπληρώτρια τμηματάρχη του Δασικού Τμήματος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Παναγιώτα Ψάλτα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=