ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου Νίκος Μαλλιαρός

εφυγε-ο-πρώην-σταθμάρχης-βόλου-νίκος-μ-311876

Συγκλονισμένη η οικογένεια των σιδηροδρομικών για την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Μαλλιαρός πρώην σταθμάρχης Βόλου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και την «οικογένεια» των σιδηροδρομικών, που μιλούν για έναν εξαιρετικό συνάδελφό τους

Ο Νίκος Μαλλιαρός κατέληξε χθες ύστερα από 15 ημέρες μάχης που έδωσε στην Εντατική του Νοσοκομείου Βόλου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Είχε πέντε χρόνια που είχε βγει στη σύνταξη και όλοι οι πρώην συνάδελφοί του τον θυμούνται με αγάπη.

Υπηρέτησε από το 1984 τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο έως και το 2014 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε από τη Λαμία. «Ηταν ένα καλό παιδί. Ενας άγιος άνθρωπος που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν παρ’ όλο που ο ίδιος δέχθηκε χτυπήματα. Ενας εξαιρετικός συνάδελφος, από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που πραγματικά δεν μπορείς να βρεις να πεις το παραμικρό κακό. Ηταν αγαπητός σε όλους μας», ανέφερε συγκλονισμένος από το άγγελμα του θανάτου του ο κεντρικός σταθμάρχης Βόλου Γιώργος Αποστολέρης.

Δεν είναι τυχαίο ότι το άγγελμα του θανάτου του κινητοποίησε τους συναδέλφους του τόσο από τον Βόλο, όσο και από τη Λάρισα, αλλά και από τη Λαμία όπου υπηρέτησε και σήμερα θα παρευρεθούν στην κηδεία του για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Η κηδεία του Νικολάου Μαλλιαρού θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου