Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το κύκλωμα με τις «μπόμπες»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-08, 09:45:40
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το κύκλωμα με τις «μπόμπες»

Στον Ανακριτή απολογείται τη Δευτέρα ο 60χρονος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το κύκλωμα νοθείας ποτών με «πλοκάμια» στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας αλλά και στο Αρμένιο της Λάρισας.

Από την Ασφάλεια αναζητείται ο 35χρονος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων που λειτουργούσαν ως «κρυφές αποθήκες» του κυκλώματος και στις οποίες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκατρείς τόνοι οινοπνεύματος (αιθυλικής αλκοόλης). Μάλιστα ο 35χρονος που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου φέρεται να είναι το ίδιο άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές με αντίστοιχες υποθέσεις διάθεσης ποτώνμπόμπες άκρως επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν η Αστυνομία έχει στα χέρια της έναν 60χρονο ο οποίος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Λάρισας για λαθρεμπορία και παραβίαση του τελωνειακού κώδικα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον Ανακριτή. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και για τους οποίους κινήθηκε η διαδικασία της απέλασης.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=