ΤΟΠΙΚΑ

Προωθούν την εκπαιδευτική ρομποτική

προωθούν-την-εκπαιδευτική-ρομποτική-312406

Συνεργασία του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας έχει αναπτυχθεί με την επιστημονική επιτροπή STEAM του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών για την προώθηση του STEAM και της εκπαιδευτικής ρομποτικής μέσω ανοικτών τεχνολογιών και ανοιχτού λογισμικού στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας διά του συντονιστή εκπαιδευτικού έργου πληροφορικής δρ. Αλέξανδρου Καπανιάρη εγκαινιάζει τη συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή STEAM του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών.

Ειδικότερα θα υλοποιηθούν τέσσερις ολοήμερες ημερίδες σύμφωνα με για τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (8.30 – 14.00) και τέσσερις επιμορφωτικές συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (12.00 – 14.00) στην Καρδίτσα (5/11), τη Λάρισα (13/11), τα Τρίκαλα (19/11) και τον Βόλο (26/11).

Το πρόγραμμα των ημερίδων και επιμορφωτικών συναντήσεων περιλαμβάνει εργαστήριο και εισηγήσεις για STEAM – Ανοικτές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση με εισηγητές τον δρ. Κωνσταντίνο Καλοβρέκτη, τον δρ. Απόστολο Ξενάκη και τον Αντώνιο Πλαγερά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου