ΤΟΠΙΚΑ

Αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς μαθητών

αντιμετώπιση-των-προβλημάτων-συμπερ-312439

Ημερίδα από το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Π.Θ.

Ημερίδα με τίτλο «Αξιολόγηση και παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς των μαθητών στο σχολείο», διοργανώνει το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Επιστήμες Αγωγής: Ειδική Αγωγή» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αύριο Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 16:45, στο αμφιθέατρο «Κορδάτος».

Στην ημερίδα συμμετέχουν ομιλητές από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας – Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Northeastern, Η.Π.Α. καθώς και ομιλητές από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολυεπίπεδων συστημάτων υποστήριξης της συμπεριφοράς των μαθητών στο σχολείο, στη χρήση των κλιμάκων στοχευμένης αξιολόγησης στους μαθητές με προβλήματα συμπεριφοράς και στον έλεγχο της αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεων εντός του σχολείου και στη χρήση της κλίμακας στοχευμένης αξιολόγησης της ακαδημαϊκής και διαταρακτικής συμπεριφοράς (COEED), σε ελληνικό μαθητικό πληθυσμό. Στο τέλος της ημερίδας θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση των ομιλιών από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα.

Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα και κατά τις ώρες 15:45 – 16:45.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου