ΤΟΠΙΚΑ

37 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 28χρονος, θύμα άγριου ξυλοδαρμού

37-ημέρες-διασωληνωμένος-στη-μεθ-ο-28χρον-312672

Δάκρυα χαράς, όταν οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν ότι διέφυγε τον κίνδυνο ζωής

Συμπληρώθηκαν 37 εφιαλτικές ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον 28χρονο, θύμα άγριου και αναίτιου ξυλοδαρμού από εργαζόμενους γνωστού νυχτερινού κλαμπ στη συνοικία των Παλαιών του Βόλου.

Ο νεαρός, ο οποίος από την άνανδρη επίθεση υπέστη σοβαρές πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις, παραμένει στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Ωστόσο, τα πρώτα ευχάριστα νέα, που με τόση αγωνία περίμενε η οικογένειά του και πλήθος άλλων από το περιβάλλον του ευτυχώς ήρθαν, σκορπίζοντας δάκρυα χαράς, καθώς το παιδί τους διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Οι προσευχές τους εισακούστηκαν για το παλικάρι, που βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη να χαροπαλεύει, μετά από νυχτερινή του έξοδο. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς μέχρι την αποκατάσταση της υγείας του νεαρού, η οικογένεια ωστόσο πήρε δύναμη και κουράγιο μετά την τελευταία ενημέρωση που είχε από τους γιατρούς που βρίσκονται στην κυριολεξία πάνω από τον 28χρονο και δίνουν «μάχη» για να κάνουν το καλύτερο για εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού, οι γιατροί υπέβαλαν τον 28χρονο σε τραχειοτομή και γαστροτομή. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο για τη ζωή του. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ωστόσο υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια.

Το επόμενο βήμα θα είναι η μετάβασή του σε κέντρο αποκατάστασης για την πλήρη επαναφορά του 28χρονου, που βρίσκεται επί 37 ολόκληρες ημέρες στην εντατική δίνοντας τη δική του μάχη για τη ζωή του.

Αγρυπνοι φρουροί μετρούν τις ώρες και τις ημέρες μέχρι τη στιγμή που θα δουν τον δικό τους άνθρωπο να τους χαμογελά ξανά, η οικογένεια και οι φίλοι του 28χρονου που τον είχαν εντοπίσει χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι το σπιτιού του το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου. Ηταν μία ημέρα μετά τη νυχτερινή διασκέδαση, στο τέλος της οποίας σημειώθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου