ΤΟΠΙΚΑ

Εσπερίδα για άτομα με αναπηρίες

εσπερίδα-για-άτομα-με-αναπηρίες-313920

Εσπερίδα με τίτλο «Αυτιστικός ή άνθρωπος του Θεού σιωπηλός;» διοργανώνεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Σκέπη» σε συνεργασία με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος» Ν. Μαγνησίας υπό της αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού.

Εισηγητές είναι οι Μαρία Λευτάκη, Πέτρος Μπέλλος και ο Νίκος Βαραλής, δημοσιογράφος, διευθυντής της «Ορθόδοξης Μαρτυρίας», του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Η εσπερίδα θα διανθιστεί μουσικά από την ερμηνεύτρια, ειδική παιδαγωγό Αθηνά Χιώτη με συνοδό στο πιάνο και στη φωνή τον Γιώργο Μπελίρη, μουσικό, νομικό, δημοσιογράφο, παρουσιαστή της εκπομπής «Εκτη αίσθηση» στην ΕΡΤ3. Ο Γιώργος Μπελίρης είναι ο πρώτος τυφλός παρουσιαστής σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Κασαμπαλάκου συγγραφέας, εικαστικός, πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αγία Σκέπη». Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ο χώρος έχει πρόσβαση σε Αμεα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου