ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση της Νάνσυς Καπούλα για τα εκλογικά αποτελέσματα στο ΤΕΕ Μαγνησίας

δήλωση-της-νάνσυς-καπούλα-για-τα-εκλογ-314853

«Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 3 Νοεμβρίου, που η παράταξή μας ΔΚΜ πέτυχε να πραγματοποιήσει ρεκόρ στην ιστορία του ΤΕΕ Μαγνησίας, καταλαμβάνοντας ποσοστό 49,85%», αναφέρει σε χθεσινή δήλωσή της η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα και συνεχίζει:

«Προσωπικά ευχαριστώ επίσης και τους 228 συναδέλφους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους, δίνοντάς μου ποσοστό πάνω από το 66% των ψήφων της ΔΚΜ.

Η ψήφος εμπιστοσύνης για να συνεχίσει την πορεία της στον σχεδιασμό που έχει χαράξει η ΔΚΜ Μαγνησίας, σύμφωνα και με τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής, αποτελεί μονόδρομο που πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά και απαρέγκλιτα.

Η συνταγή είναι γνωστή σε όλους μας, δεν περισσεύει κανείς, η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι οι πυξίδες μας, πέρα από κάθε ιδεολογική και συνδικαλιστική προσέγγιση.

Με σύμπνοια, ομόνοια, ομοψυχία και κοινές δράσεις καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουμε στο επάγγελμά μας.

Με την άριστη συνεργασία που έχουμε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό και όλα τα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας συνεχίζουμε για τη επόμενη ημέρα. Αυτή που ανήκει σε όλους τους μηχανικούς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου