ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Καραγιάννης: «Ολοι μαζί αλλάζουμε σελίδα»

κ-καραγιάννης-ολοι-μαζί-αλλάζουμε-σε-317460

Κάλεσμα από τη «Νέα Δυναμική Μηχανικών» για τις αυριανές εκλογές στο ΤΕΕ

Κάλεσμα στον τεχνικό κόσμο της Μαγνησίας να συμμετέχει μαζικά στις αυριανές εκλογές του ΤΕΕ και να συμβάλει «στην αλλαγή σελίδας» στηρίζοντας την παράταξη «Νέα Δυναμική Μηχανικών Μαγνησίας» απευθύνει ο επικεφαλής της Κωνσταντίνος Καραγιάννης,

«Ολοι μαζί αλλάζουμε σελίδα», προτρέπει χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή του και συνεχίζοντας αναφέρει: «Η Νέα Δυναμική Μηχανικών αποτελεί μία νέα, ακέραιη επιμελητηριακή κίνηση που έχει σύγχρονη δομή, τεκμηριωμένες θέσεις, ξεκάθαρη στρατηγική και παράσταση νίκης.

Στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένους διπλωματούχους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, του μελετητικού, κατασκευαστικού και βιομηχανικού κλάδου. Ενώνει επιστήμονες που χωρίς ανταλλάγματα, αποφάσισαν να αθροίσουν δυνάμεις, με σκοπό την επαναδημιουργία ενός σύγχρονου επιμελητηριακού φορέα, που θα εκφράζει και θα υπηρετεί το σύνολο των μηχανικών και θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής».

«Αυτή την Κυριακή συμμετέχουμε συνειδητά στις εκλογές του ΤΕΕ. Βάζουμε τέλος στην απαξίωση του φορέα, στη συρρίκνωση και την εσωστρέφεια, στις στείρες αντιπαραθέσεις. Αλλάζουμε σελίδα, με θετικό επιμελητηριακό πρόσημο. Διασφαλίζουμε το παρόν και το μέλλον μας. Βάζουμε ξανά τον μηχανικό σε ρόλο πρωταγωνιστή – επιλέγουμε ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ», αναφέρει ακόμη.

Ο κ. Καραγιάννης δεσμεύεται ότι «από την επόμενη μέρα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, επαναλειτουργούμε την τοπική Αντιπροσωπεία, επαναλειτουργούμε τις μόνιμες Θεματικές Επιτροπές, αναλαμβάνουμε ρόλο ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας». Αναλυτικά η ταυτότητα, το όραμα, οι θέσεις της Νέας Δυναμικής Μηχανικών στο επίσημο ιστολόγιο: https://neadynamiki.blogspot.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου